Få tilbud fra en transportør der allerede har en opgave fra Skanderborg

Påtænker du at handle en brugt ting i Skanderborg, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis hente 4 stærke priser på fragt fra Skanderborg her. Ved at benytte en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Skanderborg

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Skanderborg

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Skanderborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.