Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Skårup

Påtænker du at byde på en ting i Skårup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Skårup lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Skårup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Skårup

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Skårup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.