Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Spenstrup

Påtænker du at handle en brugt ting i Spenstrup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Spenstrup her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Spenstrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Spenstrup

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Spenstrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.