Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Spjald

Påtænker du at købe en brugt ting i Spjald, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Spjald lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Spjald

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Spjald

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Spjald, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.