Brug en fragtmand der i forvejen har en rute i Store Fuglede

Planlægger du at handle en brugt ting i Store Fuglede, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Store Fuglede her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Store Fuglede

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Store Fuglede

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Store Fuglede, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.