Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave i Tønder

Overvejer du at købe en brugt ting i Tønder, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe tilbud af fragt fra Tønder lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Tønder

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Tønder

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Tønder, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.