Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Vallensbæk Strand

Påtænker du at handle en brugt ting i Vallensbæk Strand, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Vallensbæk Strand her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Vallensbæk Strand

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vallensbæk Strand

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Vallensbæk Strand, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.