Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur i Vandel

Påtænker du at byde på en ting i Vandel, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Vandel her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Vandel

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vandel

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Vandel, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.