Brug en fragtmand der allerede har en opgave fra Vordingborg

Overvejer du at handle en ting i Vordingborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om fire skarpe priser af fragt fra Vordingborg her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vordingborg

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vordingborg

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Vordingborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.