Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute i Sjællands Odde

Påtænker du at købe en ting i Sjællands Odde, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe priser af fragt fra Sjællands Odde her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Sjællands Odde

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sjællands Odde

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Sjællands Odde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.