FB
Tilbudstjeneste mellem vognmænd og kunder | Fragt og transport for private og erhverv

Kør sikkert-uge hos Fragtopgaver.dk

Hos Fragtopgaver.dk går vi op i sikkerheden – både under kørslen og godshåndteringen. Det bringer os alle sikkert ud og sikkert hjem. Samtidig er det vores kunders garanti for, at de får deres gods sikkert frem. Det glædelige er, at der faktisk kun skal 6 ganske enkle løfter til, for at vi alle sammen kan køre sikkert. Dem sætter alle vores vognmænd fokus på i den kommende uge.

Kør sikkert uge hos Fragtopgaver.dk

I England har de i snart 20 år haft en Kør sikkert-uge hvert eneste år. Den tradition vil Fragtopgaver.dk gerne indføre her i Danmark og derfor har vi udnævnt den kommende uge til Kør sikkert-uge for de lidt over 200 vognmænd, der kører for os. Dermed er der minimum 400 lastbiler på de danske veje, der vil have ekstra opmærksomhed på sikkerheden i den uge, vi går ind i.

Seks simple løfter sikrer at alle kører sikkert

Faktisk er det ikke raketvidenskab at køre sikkert på vejene. Det kræver sådan set blot, at vi lover hinanden at overholde disse seks, meget enkle løfter:

 

  • Vi tilpasser altid farten efter forholdene – og overholder hastighedsgrænserne.
  • Vi kører aldrig med alkohol eller stoffer i blodet.
  • Vi kører sikkert, sørger for at alle har sikkerhedssele på og alt er spændt forsvarligt fast.
  • Vi kører fokuseret og har opmærksomheden på vejen – ikke på telefonen eller medpassagererne.
  • Vi er vågne, fordi vi overholder køre/hviletidsbestemmelserne
  • Vi er miljøbevidste, bruger miljøvenligt brændstof og sparer på det ved at køre efter forholdene og samle så meget gods på den enkelte bil, som muligt.

 

Overholder alle – både lastbiler, biler, motorcykler og andre trafikanter – disse seks løfter, reducerer vi både risikoen for ulykker på vejene, nedsætter antallet af trafikofre og skåner miljøet for unødige belastninger.

 

Samlet set kræver hver af de seks løfter ikke ret meget andet af den enkelte chauffør, end at han eller hun husker på hvert enkelt løfte og sætter sig for at holde dem. Det kræver ikke de store ændringer af hverken adfærd, vaner eller daglige rutiner.

Fragtopgaver.dk hjælper chaufførerne med at køre sikkert

Faktisk hjælper den tjeneste som Fragtopgaver.dk udbyder, alle de tilsluttede vognmænds chauffører med at køre sikkert. For gennem Fragtopgaver.dk får vognmændene mulighed for at få udnyttet kapaciteten på deres lastbiler endnu bedre, end hvis de stod for det selv.

 

Fragtopgaver.dk sælger nemlig ledig kapacitet eller tomme returkørsler billigt til alle, der har brug for at få transporteret gods fra et sted i landet til et andet. Derved får alle vognmænd udnyttet alle deres biler mest optimalt.

 

Samtidig bliver det nemmere for vognmændene at få planlagt den mest optimale og effektive tur for de enkelte vogne. Det er med til at reducere antallet af halvtomme lastbiler på landevejene. Det øger sikkerheden og reducerer miljøpåvirkningen.

Støt op om Fragtopgaver.dk’s Kør sikkert-uge

Vil du være med til at øge sikkerheden på vejene? Så støt op om Fragtopgaver.dk’s Kør sikkert-uge ved at overholde de seks løfter, vi har omtalt tidligere i artiklen.

 

Overholder vi alle sammen de seks Kør sikkert-løfter, får vi en bedre oplevelse i trafikken og gør vejene til et bedre og mere sikkert sted at være. Så kan vi alle sammen komme sikkert ud og hjem igen til vores familie derhjemme.

 

God tur!

2017-05-19T00:35:36+00:0030/11/2016|