Iværksætteri når det er bedst… og værst!

Fredag d. 11/3 2016 kl. 18:30 lukkede vi ned for Fragtopgaver.dk og gik i gang med at opdatere til et helt nyt IT-system på de servere, der forsyner Fragtopgaver.dk. En opgave vi havde forberedt os på at løse og havde afsat 12 timers arbejde på at gennemføre. Der var kaffe på kanden og holdet mødte veloplagte ind (De fleste efter en lang dag på arbejde, naturligvis).

 

Lørdag nat omkring kl. 03.00 fik vi en fejl – “Fatal Database Error” – hvilket kickstartede et ocean af udfordringer og hertil løsningsmodeller der måtte re-engineeres løbende for at tilpasse den nye datastruktur.

 

Søndag morgen kl. 06.00 (i stedet for lørdag kl. 08.30) så det nye IT-system dagens lys for første gang.

 

Det er forventeligt, at et nyt IT-system medfører nogle opstartsfejl og dem har vi også været ramt af, hvis vi ser helt bort fra selve “fødslen”, men det går heldigvis den helt rigtige vej.

 

Mandag morgen kl. 08.00 registrerede vi 89 “bugs” og i dag, fredagen efter, har vi 14 bugs tilbage som vi i skrivende stund knokler på for at løse.

Systemet er blevet bedre for alle!

Heldigvis tyder det på, at det nye IT-system var det helt rigtige at investere i. Både kunder og vognmænd har fået en langt mere brugervenlig portal og det er blevet lettere for kunden at se tilbud, læse anmeldelser og skrive spørgsmål/svar tilknyttet den enkelte opgave.

 

Opret en opgave eller log ind på det nye Fragtopgaver.dk lige her.

 

Tak fordi I har taget så godt imod det nye system på trods af startvanskelighederne!

 

Venlig hilsen,
Fragtopgaver.dk