PRIS PÅ FRAGT AF EN PALLE

Indhent op til 4 tilbud på fragt af en palle her

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Pris på fragt af en palle

Få 4 gode tilbud med pris på fragt af en palle her. Du kan nemt udbyde din fragtopgave til mere end 300 danske biler. Ved at sende din opgave i udbud, kan du få den bedste dagspris på fragt af dit gods. Servicen er nem og effektiv at benytte, og det er naturligvis helt gratis.

  • Opret din transportopgave lige her
  • En masse danske fragtmænd modtager opgaven
  • Du får hurtigt 4 tilbud på fragtopgaven
  • Hvis du beslutter dig for at sige ja til et tilbud, laver du aftalen direkte med fragtmanden
Pris på fragt af en palle

Hent pris på fragt af en palle her

Hent pris på fragt af en palle her

Når du skal have pris på fragt af en palle, er det vigtigt at se om du kan benytte en fragtmand der allerede er ude og køre på den rute hvor din opgave ligger. Så kan du nemlig komme med på en anden tur, og få en langt billigere pris på fragt af en palle, end hvis du skulle bestille en fragtmand til at køre kun med dit gods, som ekspres.

Billig pris på fragt af en palle

Lad os antage at du skal have fragtet en palle fra Esbjerg til København. Du udbyder opgaven via os, og bliver set af en masse danske fragtmænd. Der kan være en fragtmand fra Esbjerg der står og skal til København alligvel og derfor kan tilbyde dig en billig pris hvor han tager pallen med, fordi der er plads i bilen. Det kan også være at det er en fragtmand fra København der bliver tom i Esbjerg og bare skal køre retur. Han kan med fordel tage din palle med som returgods – han slipper for at køre tom hjem, og du slipper for at betale fuld pris, da han alligvel skal køre vejen. Det betyder at begge parter er glade, og kan man så forlange mere. Udbyd din opgave nu, og få lynhurtigt en god pris på fragt af en palle.