Priser på fragt

Der kan være stor variation på fragtpriser fra vognmand til vognmand. Det skyldes ikke at nogle er ublu eller prøver at snyde dig. Men årsagen er meget enkel. Hvis en vognmand kan kombinere to opgaver på samme bil, kan han tilbyde en lavere transport til begge kunder. Hver dag bliver en masse vognmænd sendt afsted med direkte hasteture og kurerkørsel, og så bliver de tomme rundt omkring i landet. Når en tom bil kører hjem, tjener den selvfølgelig ikke nogle penge. Men ved at tage såkaldt returgods med, kan den bil have en fornuftig indtjening hele vejen rundt. Udbyd din opgave her, og få priser på fragt med det samme.

 

  • Opret din fragtopgave nemt og hurtigt lige her
  • Over 300 danske fragtmænd ser opgaven
  • I løbet af kort tid, modtager du 4 tilbud
  • Den vognmand du ønsker at benytte, laver du en aftale med

 

Priser på fragt

Hent tilbud og gode priser på fragt

Priser på hasteopgaver

Hvis du sender en hastekurer koster det naturligvis mere, end hvis du er fleksibel og benytter en returbil. Kurerkørsel afregnes som regel efter kilometer afstand, og så tillægges der afgift til evt. bro, færge osv. At sende en bil ud på en hasteopgave er dyrt, men det går også stærkt! Vores netværk lever af, at udføre hasteopgaver, så står det hele og brænder på, er du velkommen til at indhente tilbud via os.

Priser på fragt om aftenen

Der er ofte opgaver i udbud, hvor en bruger har købt en sofa eller andet på Den Blå Avis eller Laurtiz.com. Brugeren går herefter ind for at indhente 4 priser på fragten igennem os. Men der skal både afhentes og leveres om aftenen, da begge parter som regel arbejder først på dagen. Og hvis det er fra et auktionshus kan det være, at varen skal afhentes inden kl. 17:00 men først leveres efter 17:00. Sådanne opgaver passer perfekt ind som returkørsel. Vognmandens dag er slut, og han kan fint holde ind forbi dig på vej hjem og fx levere din nye sofa.