Regler for fragt

Der findes mange forskellige regler for fragt. Men på et vigtigt punkt er der valgfrihed for de vognmænd, der skal transportere dit godt og det kan komme til at koste dig dyrt, hvis der sker dit gods noget, mens det bliver fragtet. Sammen med den altid billige pris, er transportforsikringen en god grund til at bruge fragtopgaver.dk, når du skal have transporteret noget, der er større, end postvæsnet kan have det med.

 

Der findes rigtig mange regler for fragt. Vælger du at sende dit gods med fragtmanden, er der et helt regelsæt, som er et langt og indviklet regelsæt, der primært synes at skulle beskytte fragtmanden mere end at beskytte dit gods og dig som kunde.

 

Vælger du at bruge en uafhængig vognmand til at fragte dit gods, er der væsentligt færre regler på området. Det gør det noget mindre kompliceret og samtidig noget mindre sikkert for dig, at få transportere noget på den måde.

Der findes ingen regler for forsikring af fragt

Faktisk er det største problem, at du ikke kan være sikker på, at den vognmand du vælger til at køre dit gods, har en transportforsikring. Det betyder, at hvis der sker noget med godset under transporten, får du ingen erstatning.

 

For en transportforsikring er ikke lovpligtig. Så derfor er der mange af især de mindre vognmænd, der vælger den fra, for at kunne klare sig i konkurrencen med de større vogn- og fragtmænd. Det fortæller de dig næppe noget om, når du aftaler transporten med dem.

Med fragtopgaver.dk er du sikker på, at dit gods er forsikret

Vælger du i stedet at få op til 4 uforpligtende tilbud på din fragtopgave, ved hjælp af vores gratis tjeneste, er du også sikker på, at dit gods er forsikret forsvarligt under hele transporten. Vi kræver nemlig, at vognmanden kan fremvise en gyldig transportforsikring (inkl. en såkaldt “Fragtføreransvarforsikring”), før hans lastbiler bliver tilknyttet vores tjeneste.

 

Derved kan du trygt vælge et af de tilbud, vi fremsender dig, når du har udfyldt vores tilbudsformular med en beskrivelse af godset, hvornår det skal transporteres og dine kontaktoplysninger.

 

Vi udnytter vognmændenes ledige kapacitet. Så derfor kan vi give dig priser på din fragtopgave, du ikke kan få nogen andre steder.

 

Så skal du have transporteret noget sikkert og forsikret, så bed om et tilbud lige her!