Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Sådan finder du den billigste fragt af kunst

Skal du have fragtet et kunstværk, er din første tanke sikkert at få fat i et specialfirma til opgaven. Men faktisk kan de fleste vognmænd klare opgaven og oftest til en rigtig god pris, fordi dit kunstværk måske lige præcis kan være på den ledige plads, som vognmanden har på ladet. Fragtopgaver.dk hjælper dig med at finde den ledige plads og giver dig de billigste priser på fragt at kunst.

 

Fragt af kunst kræver dyre specialtransporter, tænker du måske. Det kommer selvfølgelig an på kunstværket, dets stand, værdi og størrelse. Men oftest kan du sagtens bruge en helt almindelig vognmand til at fragte kunst med, bare de har det fornødne udstyr til at foretage fragten med respekt for kunstværket. Det være sig en kran, hvis det er en stor og tung skulptur eller særlig affjedring, hvis kunstværket er skrøbeligt.

Fragt af kunst er perfekt til ledig plads på ladet

Tit er det faktisk muligt at finde en transportmulighed for dit kunstværk, der er væsentligt billigere, end hvis du havde rekvireret en specialtransport. For meget kunst er ikke større, end det snildt kan være med på ladet af lastbilen, bare der er en ledig plads.

 

Den slags ledig plads har danske vognmænd alt for meget af, ligesom mange vognmænd er nødt til at køre tomt retur fra en opgave, fordi de ikke har haft mulighed for at få noget gods at køre med på hjemvejen. Det udhuler indtjeningen for vognmanden og den halvfulde eller helt tomme lastbil belaster samtidig miljøet unødvendigt.

 

Så kan vognmanden får solgt den ledige kapacitet, gør han det gerne til en ekstra god pris – kunsten er bare, at finde de vognmænd, der kører rundt med ledig plads, der skal samme vej på samme tidspunkt, som du har brug for at få fragtet dit kunstværk.

Ledig plads er ingen kunst med Fragtopgaver.dk

Det er netop den ledige plads, vi formidler hos fragtopgaver.dk. Vi samarbejder med over 250 danske vognmænd over hele landet, der tilsammen har lige omkring 400 lastbiler, som vi sørger for altid køre med fyldt læs.

 

Så har du brug for fragt af kunst, kan det betale sig at bruge vores tjeneste til at indhente ikke bare 3 tilbud som alle andre steder, men hele 4 forskellige tilbud på din kunsttransport.

 

Så snart du har udfyldt formularen her med en beskrivelse af din fragtopgave, udbyder vi din transport blandt de tilsluttede vognmænd. Giver du os lidt valgfrihed omkring, hvornår transporten helt præcist skal foregå, er der endnu flere vognmænd, der kan byde ind på opgaven. Det giver dig den bedste pris på fragt af kunst, du kan opdrive herhjemme.

Hos os er dit kunstværk altid forsikret under transporten

Samtidig er du sikker på, at dit kunstværk er ordentligt forsikret under transporten. Vi kræver nemlig, at vognmanden har fremvist en gyldig transportforsikring, før de får lov at byde på opgaver hos os.

 

Så skal du have en sikker og billig fragt af kunst, så opret din fragtopgave hos os.