Sådan finder du den billigste pris på fragt med kran

Skal du have fragtet noget, der er så tungt, at der er brug for en kran, er der ikke andet at gøre, end at tage fat i en vognmand, der har kran på lastbilen og eventuelt den fornødne specialtransport til opgaven. Det er oftest dyrt, fordi vognmanden kun skal ud af køre for det samme.

 

Det skyldes, at det er alt for sjældent, at vognmanden kan få samlet flere kranopgaver på samme tur, når først vi taler om lidt større kraner end dem, der normalt sidder på en lastbil – og faktisk er det også ret sjældent, det lykkes for lastbiler med mindre kraner, der sidder fastmonteret. Men disse lastbiler kan nemmere bruges til andre opgaver, hvor kranen ikke behøves.

 

Kunne opgaverne med vognmandens specialkraner og -transporter bare tilrettelægges bedre, så det var muligt for vognmanden, at have noget at køre med både på ud- og hjemvejen, ville prisen på fragt med kran kunne holdes på et meget lavere niveau. Samtidig ville miljøet blive sparet for en masse unødig kørsel med ekstra tunge lastbiler.

Fragtopgaver.dk gør det nemmere for dig at få billig fragt med kran

Det er her, Fragtopgaver.dk kommer ind i billedet. Vi samarbejder med over 250 forskellige vognmænd, der tilsammen har næsten 400 lastbiler, der kører rundt på det danske vejnet hver dag. Alt for mange af dem kører med ledig kapacitet eller helt tomt omkring – især de lidt større lastbiler og specialtransporter med de helt store kraner monteret på lastbilen.

 

Men ved at indsamle opgaver fra private som dig, får vognmænd med kraner pludselig bedre mulighed for at tilrettelægge deres kørsel, så den bliver mere rentabel for dem. Det vil de gerne give billigere priser for og det er den besparelse, vi giver dig mulighed for at få fat i med vores tjeneste.

 

Her får du ikke bare 3 tilbud som alle andre steder, men de 4 billigste tilbud på fragt med kran, som vi kan opdrive. For så snart vi modtager din opgave, sætter vi den i udbud hos de tilsluttede vognmænd – og de 4 billigste bud på opgaven, der kommer ind, sender vi videre til dig. Så kan du selv aftale det fornødne med den vognmand, du vælger til at køre opgaven for dig.

Den allerbilligste pris på fragt med kran

Vil du være helt sikker på at få den billigste pris på fragt med kran, skal du give os et tidsinterval i stedet for en fast dato for løsning af opgaven. Derved bliver der flere vognmænd, der kan byde ind på opgaven og en meget større chance for, at der er en vognmand, der skal køre en anden opgave med sin kranbil i nærheden af dig.

 

Det øger konkurrencen og chancen for, at en af vores mange vognmænd har en tom returkørsel, der passer perfekt med din opgave. Det kan nemt skære rigtig mange penge af prisen for fragt med kran.

Så skal du have fragtet noget, der er så tungt, at der skal bruges kran til opgaven. Så få en pris fra Fragtopgaver.dk – så bliver det ikke billigere!