Transport Århus til København

Sæt din transport opgave i udbud og modtag 4 tilbud. Vi har samlet alle vognmænd der dagligt udfører transport fra Århus til København, i et system således at du med bare få klik, kan sende en prisforespørgsel ud til dem samlet. Du vil derefter modtage 4 gode tilbud på transporten, og det tilbud du ønsker at benytte siger du ja tak til. Derefter laver du aftalen med fragtmanden.

 

  • Opret din transport fra Århus til København lige her
  • Vognmænd modtager din opgave med det samme
  • De sender tilbud tilbage til dig
  • Hvis du ønsker at benytte en vognmand, klikker du blot “Ja tak”

 

 

Transport Århus København

Lynhurtig service, hent tilbud på din transport lige her

Bedste pris på opgaven

Når du modtager 4 tilbud på din transport opgave, kan du se to ting, prisen som vognmanden kan udføre opgaven for, samt vognmanden bedømmelse fra tidligere kunder. Du har altså er nøjagtigt billede af, hver der byder på din opgave. Og det kan svinge fra dag til dag, da det er jo den fragtmand hvor transporten fra Århus til København passer bedst på, der byder på din opgave.

Billig transport fra Århus til København

Hvis du ringer og bestiller en fragtmand til at køre direkte fra Århus til København med din transport, vil du hurtigt finde ud af, at det hurtigt kan blive dyrt. Årsagen er, at du selv skal betale for kilometerpris, bro-afgift og timeløn til chaufføren. Men hvad at benytte vores system, øger du sandsynligheden for, at en af de vognmænd der byder ind på din opgave, kan kombinere transporten med andre ture, og derved give dig en billig pris på transport fra Århus til København.