TRANSPORT AF LEGEHUS

Overvejer du at købe et brugt legehus er det vigtigt at være opmærksom på hvordan det kan transporteres. Hvis det er adskilt og således kan være på en almindelig trailer (for kør selv folket) eller i en varebil, via os, kan det gøres for en pris der stadigvæk gør, at det giver mening at få fragtet et brugt legehus.

 

Er det derimod et samlet legehus der skal løftes ind og ud af haven med kran, er der tale om en mere omfattende opgave og prisen vil således være derefter.

 

Mindre kranbiler, der dog er store nok til at have en kran med den nødvendige rækkevidde, vil som regel koste omkring 1200kr pr. time (plus moms) og vil blive afregnet fra plads til plads, dvs. fra kranbilen kører hjemmefra til den er hjemme igen, hvilket betyder at det hurtigt kan løbe op, at få fragtet et legehus.

 

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde et godt tilbud, på fragt af et legehus, men det er vigtigt at du fra starten er indstillet på at det kommer til at koste en del, med mindre der, som beskrevet ovenfor, er tale om et adskilt legehus der kan læsses i en varebil.

Fragt-af-legehus

Få uforpligtende tilbud på transport af legehus

HENT 4 TILBUD PÅ TRANSPORT AF LEGEHUS NU

Fragtopgaver.dk er en del af CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs. Siden 2012 har vi hjulpet danskerne med at finde et billigt alternativ til normal fragt- og transportvirksomhed. Vi har haft særdeles glade brugere, hvilket bl.a. kan ses på Trustpilot.dk, og det vælger vi faktisk at være stolte af! Alle vores tilknyttede vognmænd har en ikke lovpligtig godsforsikring, hvilket sikrer dig seriøse og professionelle vognmænd.

Transport af legehus

De fleste forhandlere har tilknyttet fragtmænd når du køber legehus. Nogle gange, kan det være en god ide et tjekke at prisen også er som den skal være. Opret din transport af legehus og få tilbud med skarpe priser på fragten. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores service, og hvis du ender med at spare en masse penge, er det jo bare super.