TRANSPORT AF MØBLER

Brug en fragtbil der allerede er ude at køre og få billig transport af møbler

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

TRANSPORT AF MØBLER

Der er mange penge at spare på transport af møbler. Uanset om du skal have transporteret en sofa eller et vitrineskab, eller du skal have foretaget en hel flytning er det en god idé at indhente priser fra flere forskellige transportvirksomheder. Når en vognmand har mulighed for at kombinere din transportopgave med en anden transport, bliver det muligt at give en langt lavere transportpris.

  • • Spar op til 75% på din transport
  • • Få flere forskellige priser
  • • Se bedømmelser fra tidligere kunder
Transport af møbler

Få 4 tilbud på transport af møbler

Gode priser på transport af møbler

Med Fragtopgaver.dk kan det sagtens betale sig at købe en brugt sofa i Århus, eksempelvis, selvom du selv bor i København. Der bliver handlet mange møbler, men nogle gange bliver det for dyrt i fragt og transport, hvis de befinder sig for langt væk. Udbyd din transport af møbler og få tilbud fra vognmænd der kan kombinere turen med noget andet. Det giver dig en besparelse på fragten og vognmanden får mere fragt på sin tur. Alle er glade, og du kan få transporteret dine møbler til en god pris.

Transport af nye møbler

De fleste forhandlere har tilknyttet fragtmænd når du køber møbler. Nogle gange, kan det være en god ide et tjekke at prisen også er som den skal være. Opret din transport af møbler her, og få 4 tilbud med skarpe priser på fragten. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores service, og hvis du ender med at spare en masse penge, er det jo bare super.