Transport fra København til Århus

Denne service henvender sig både til private og virksomheder. Få en billig pris på transport fra København til Århus, ved at benytte fragtmænd der allerede kører turen. Det betyder at du kan dele transportudgiften med andre kunder, der også skal have noget transporteret fra København til Århus. Flere vognmænd tilbyder dag til dag levering og andre tilbyder levering samme dag – hvor det stadigvæk er som kombineret kørsel. Vi har samlet dem alle i et online fragt-system der gør det for dig, at indhente tilbud fra hver enkelt vognmand med et klik.

  • Indtast transport opgaven fra København til Århus formular lige her
  • 250 vognmænd danske vognmænd opgaven
  • Opgaven sendes i udbud til vores netværk af vognmænd
  • De tilsender dig 4 tilbud på transport i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud siger du bare “Ja tak”
Transport fra København til Århus

Beregn pris på transport fra København til Århus

Billig transport fra København til Århus

Det handler om at udnytte den trafik der hver dag krydser Danmark på kryds og tværs. Vi har samlet en masse vognmænd i et fælles system, så du hurtig kan forespørge på en pris hos dem alle sammen, i stedet for, at skulle ringe rundt til hver enkelt. Konceptet er effektivt og hurtigt. Når du opretter en opgave på transport fra København til Århus, vil du som regel modtage det første tilbud i løbet af 15-20 min.

Tidsbegrænset afhentning og levering

Selvom du har brug for at få godset afhentet inden for et bestem tidsrum eller på bestemte dage, er det sådan set ikke nogen udfordring. Ved at opgaven bliver sendt ud til så mange på en gang, er det meget nemmere, at komme i forbindelse med en vognmand der, trods tidsbestemt afhentning, stadigvæk kan løse opgaven for dig, til en god pris. Vores service er uforpligtende og gratis, så tøv ikke med at udbyde din transport fra København til Århus her.