Vognmænd søges der vil have en bedre indtjening på deres vogne

Som vognmand irriterer det dig sikkert, hvis du har en halv- eller måske ligefrem helt tom fragtbil kørende rundt. Det er tit vilkårene for især de mindre vognmænd, der ikke har et avanceret logistiksystem og en stor salgsstyrke til at fylde fragtbilerne. Det kan Fragtopgaver.dk gøre noget ved!

 

Har du tit plads til overs eller er du nødt til at køre tomt hjem fra en tur, fordi det ikke har været til at opdrive noget gods, bilen kunne få med på vejen hjem? Eller står du lige på nippet til at have gods nok, til at kunne købe endnu en fragtbil, men får svært ved at fylde den nye vogn helt op fra starten?

 

Så er Fragtopgaver.dk løsningen for dig!

 

Vi giver dig mulighed for at få fyldt varerummet helt eller få noget at køre med, når du skal retur fra en opgave – også selv om du ikke kender nogen i det område, du skal køre tilbage fra. Derved får du en bedre økonomi på hver af dine ture og slipper for at belaste miljøet med en masse unødvendig kørsel.

Gør som 150 andre vognmænd allerede har gjort

Der er allerede over 150 andre vognmænd fra hele landet, der udnytter de muligheder, vi giver for at få udnyttet kapaciteten på alle dine biler optimalt. Tilsammen leverer vi fragtopgaver til mere end 300 lastbiler, der hver dag kører rundt på det danske vejnet. De kører med mere gods, end de gjorde før, de blev en del af vores netværk.

 

Det har givet vognmændene en meget bedre økonomi og meget mere at lave. Ja, faktisk har flere af dem lagt nye biler til, efterhånden som de fandt ud af, hvor effektivt et system, vi tilbyder.

Få adgang til mange flere fragtopgaver til dine vogne

For med Fragtopgaver.dk får du et meget bedre overblik og tilbudt en masse fragtopgaver, du ellers aldrig havde haft chancen for at få kendskab til. Nogle er store, nogle er små og fælles for dem alle er muligheden for, at du kan optimere din interne logistik og få udvidet din kundeportefølje med nye faste kunder.

 

For alle bruger Fragtopgaver.dk – både private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. De har nemlig for længst indset, at skal de have adgang til de mest fremsynede og nytænkende vognmænd i landet, så finder de dem gennem os.

Hvad kræves det for at kunne få opgaver gennem Fragtopgaver.dk

For at kunne blive tilsluttet vores system og begynde at få opgaver gennem os, kræver det, at du har en eller flere lastbiler, varevogne, flyttebiler eller kranbiler, som du ønsker at udnytte mere effektivt i hverdagen.

 

Derudover kræver vi at du har en fragtføreransvarsforsikring på alle dine vogne, så de kunder, du får gennem os altid er sikre på, at de får en professionel og seriøs håndtering af deres gods.

Sådan bliver du en del af Fragtopgaver.dk

Vil du have adgang til vores store netværk af kunder fra hele landet, så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak og mere at vide om dine muligheder med Fragtopgaver.dk.