Vognmand Askeby – Skal du have noget flyttet til eller fra Askeby så skulle du tage og prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem kunder og vognmænd. Så selvom du leder efter en vognmand i Askeby kan det være en god idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af landet som allerede har en rute i Askeby. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Askeby planlægger sin rute sker det faktisk ret ofte, at vognmandens vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det giver ekstra indtjening) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Askeby nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er naturligvis altid en fornuftig idé at spørge flere forskellige vognmænd fra Askeby og indhente tilbud på din gods. Jo flere vognmænd man spørger, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Askeby der allerede kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et brugbart værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så når man benytter tjenesten bliver din opgave automatisk sendt ud til mange forskellige vognmænd.

vognmand askeby

Idet man opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har således mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Askeby, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand i forvejen har en fragtopgave der ender i Askeby og at han derefter bare skal køre retur uden gods. Han vil rigtig gerne have vognen fyldt med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så når han ser netop din opgave fra Askeby skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Askeby, men at du kan få de billigste og bedste priser på fragt i Askeby.

Du sparer derfor penge på omkostningerne på fragt, din nye vognmand er rigtig glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det da også godt for miljøet, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Askeby – Er dine varer forsikret?

At få fragtet ting billigt er altid godt. Men noget andet er, at vognmændene som skal udføre dine ting også er forsikret. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Askeby og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at bruge Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det netop din garanti for, at den vognmand fra Askeby som du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Askeby, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den standardpolicen, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på din fragt. Så kom godt i gang og brug Fragtopgaver.dk når du lige står og skal bruge en vognmand i Askeby.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du lige står og har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.