Vognmand Daugård – Skal du have noget flyttet til Daugård så burde du prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom du faktisk søger på en vognmand i Daugård så er det en god idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af landet der i forvejen har en rute i Daugård eller lige i nærheden. Når en vognmand fra Daugård får bestillinger og planlægger sin rute sker det mange gange, at vognmandens vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Daugård kan tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er i sagens natur en fornuftig idé at spørge forskellige vognmænd fra Daugård og bede om tilbud på din fragt. Jo flere vognmænd man spørger, des større sandsynlighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Daugård som allerede kører netop denne rute. Der er Fragtopgaver.dk også et brugbart værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere, så når man bruge tilbudstjenesten bliver din opgave automatisk sendt ud til mange forskellige vognmænd.

vognmand Daugård

Idet man opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Daugård, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand i forvejen har en fragtopgave der slutter i Daugård og at han derefter bare skal køre hjem uden gods. Vognmanden vil naturligvis gerne have vognen fyldt med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så når han ser din opgave fra Daugård så skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Daugård, men at du får de billigste og bedste fragtpriser i Daugård.

Du sparer derfor penge på omkostningerne på fragt, din nye vognmand er rigtig glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og nå ja, så er det da også rigtig godt for miljøet, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Daugård – Er forsikringerne i orden?

Et er muligheden for at få billig fragt i Daugård. En helt anden ting er, at vognmændene der kommer til at behandle din fragt og dine varer også er forsikret. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Daugård og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Derfor er det netop din garanti for, at den vognmand fra Daugård du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke benytter fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Daugård, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke forsikret gennem den normale police, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på dine varer. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk når du lige står og skal bruge en vognmand i Daugård.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så man kan finde et godt tilbud på et flyttefirma?