Vognmand Djursland – Har du behov for at få noget flyttet til eller fra Djursland så burde du prøve denne løsning. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom du faktisk søger på en vognmand i Djursland så er det en rigtig fornuftig idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af landet der i forvejen har en opgave i Djursland. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Djursland får bestillinger og planlægger sin rute så sker det faktisk mange gange, at vognmandens vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med ekstra plads. Den frie plads vil han gerne have fyldt op (da det giver ekstra indtjening) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Djursland kan tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er naturligvis altid en fornuftig idé at spørge flere vognmænd fra Djursland og bede om tilbud på din forsendelse. Jo flere vognmænd man kontakter, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Djursland som i forvejen kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. I og med der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele Danmark og der kommer hele tiden flere og flere til, så når man benytter tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk sendt ud til mange forskellige vognmænd.

vognmand djursland

Når man opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den automatisk gennem vores system sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se og byde på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Djursland, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at den pågældende vognmand i forvejen har en rute der slutter i Djursland eller lige i nærheden og vognmanden derefter bare skal køre hjem med en tom vogn. Han vil naturligvis gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så når vognmanden ser netop din forespørgsel fra Djursland skynder han sig at logge ind og byde på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Djursland, men at du får de billigste og bedste fragtpriser i Djursland.

Du sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er rigtig glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk godt for miljøet og naturen, når vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Djursland – Er forsikringerne som de skal være

Billig fragt er altid godt. Et andet vigtigt perspektiv er, at de vognmænd som kommer til at behandle din fragt også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Djursland og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Djursland du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke benytter fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Djursland, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dine ting eller dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke dækket af den normale police, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Djursland.

Det kan du også bruge Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du her kan finde et billigt flyttefirma?