Vognmand Dragør – Skal du have noget fragtet til eller fra Dragør så prøv denne mulighed. Fragtopgaver.dk er udviklet som en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom at du leder efter en vognmand i Dragør kan det være en god idé at undersøge, om der er vognmænd fra et andet sted i landet som allerede har en rute eller opgave i Dragør. Når en vognmand fra Dragør planlægger sin rute sker det faktisk ofte, at vognmandens vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han naturligvis gerne have fyldt op (da det giver ekstra indtjening) hvilket er til din fordel, fordi så kan vognmanden fra Dragør nemlig tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er i sagens natur en god og fornuftig idé at kontakte flere vognmænd fra Dragør og indhente tilbud på din varer. Jo flere vognmænd du spørger, des større sandsynlighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Dragør der i forvejen kører netop denne rute. Der er Fragtopgaver.dk også et brugbart værktøj. Qua der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere, så når du bruge tjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk formidlet til mange forskellige vognmænd.

vognmand Dragør

Idet man opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se og give et tilbud på den. Derefter vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Dragør, men husk på, at det kan også være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand i forvejen har en opgave der ender i Dragør og vognmanden derefter bare skal køre retur uden gods. Vognmanden vil naturligvis gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så når vognmanden ser netop din fragtopgave fra Dragør skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Dragør, men at du kan få de billigste priser på fragt i Dragør.

Man sparer derfor penge på omkostningerne på fragt, vognmanden er glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det faktisk godt for miljøet, at vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Dragør – Er forsikringerne som de skal være

En ting er muligheden for billig fragt i Dragør. Men noget andet er, at vognmændene der skal udføre din fragt også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Dragør og resten af Danmark gør. Dette er endnu en fordel ved at bruge Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, fordi de vognmænd som er godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Dragør du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Dragør, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den normale police, så kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på dine varer. Så kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Dragør.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du kan finde et billigt flyttefirma?