Vognmand Esbjerg – Har du behov for at få noget flyttet til eller fra Esbjerg så skulle du tage og prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er udviklet som en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom du søger på en vognmand i Esbjerg så er det en fornuftig idé at undersøge, om der er vognmænd fra et andet sted i Danmark der allerede har en rute eller opgave i Esbjerg. Når en vognmand fra Esbjerg planlægger sin rute så sker det faktisk mange gange, at vognmandens vogn slet ikke er helt fyldt med gods og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi så kan vognmanden fra Esbjerg nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er altid en god idé at spørge forskellige vognmænd fra Esbjerg og bede om tilbud på din gods. Jo flere vognmænd du spørger, des større sandsynlighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Esbjerg der i forvejen kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så når du bruge tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk sendt ud til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand esbjerg

Idet man opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, så bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har således mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Esbjerg, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand allerede har en rute der ender i Esbjerg og derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så idet han ser netop din forespørgsel på en opgave fra Esbjerg så skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Esbjerg, men at du får de billigste fragtpriser i Esbjerg.

Du sparer altså penge på omkostningerne på fragt, din nye vognmand er rigtig glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det da også godt for miljøet, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Esbjerg – Er dine varer forsikret?

Billig fragt er altid godt. Men noget andet er, at de vognmænd der skal udføre dine ting også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Esbjerg og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at bruge Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, fordi de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Esbjerg som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Esbjerg, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den normale police, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop dine varer. Kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Esbjerg.

Det kan du også benytte Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du her kan finde et billigt flyttefirma?