Vognmand Falster – Har du behov for at få noget flyttet til Falster så burde du prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem kunder og vognmænd. Så selvom du leder efter en vognmand i Falster så er det en rigtig god idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af Danmark som i forvejen har en rute eller opgave i Falster. Når en vognmand fra Falster får bestillinger og planlægger sin rute så sker det faktisk ofte, at hans vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører vognmanden af sted med ekstra plads. Den ledige plads vil han gerne have fyldt op (da det giver ekstra indtjening) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Falster nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er naturligvis altid en god idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Falster og bede om tilbud på din fragt. Jo flere vognmænd du spørger, des større mulighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Falster som allerede kører samme rute. Der er Fragtopgaver.dk også et brugbart værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele Danmark og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så når man bruge tjenesten bliver din opgave automatisk set af rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand falster

Når du opretter opgaven, der i øvrigt er nemt og hurtigt, bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har således mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Falster, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra en anden by ender med at levere det bedste tilbud. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand allerede har en rute der ender i Falster eller lige i nærheden og vognmanden derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at køre tom tilbage, så når vognmanden ser netop din forespørgsel på en opgave fra Falster så skynder han sig at logge ind og byde på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Falster, men at du kan få de billigste og bedste fragtpriser i Falster.

Du sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og nå ja, så er det da også rigtig godt for miljøet og naturen, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Falster – Er dine varer forsikret?

At få fragtet ting billigt er altid godt. En helt anden ting er, at de vognmænd der kommer til at behandle din fragt og dine varer også har en forsikring. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Falster og resten af Danmark gør. Det er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Til gengæld er det netop din garanti for, at den vognmand fra Falster som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Falster, så er det vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den standardpolicen, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Falster.

Det kan du også bruge Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du altid kan finde et billigt flyttefirma?