Vognmand Fredensborg – Har du behov for at få noget flyttet til Fredensborg så burde du prøve denne mulighed. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom man faktisk søger på en vognmand i Fredensborg kan det være en god idé at undersøge, om der er vognmænd fra et helt sted i landet der allerede har en rute eller opgave i Fredensborg eller lige i nærheden. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Fredensborg planlægger sin rute så sker det mange gange, at vognmandens vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den ledige plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det giver ekstra indtjening) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Fredensborg kan tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en god og fornuftig idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Fredensborg og bede om tilbud på din forsendelse. Jo flere vognmænd man kontakter, des større sandsynlighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Fredensborg som i forvejen kører samme rute. Der er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Qua der er mange vognmænd tilknyttet i hele Danmark og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så når man benytter tilbudstjenesten bliver din opgave automatisk sendt ud til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Fredensborg

Når man opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Fredensborg, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at kunne lave det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at den pågældende vognmand allerede har en fragtopgave der ender i Fredensborg og vognmanden derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så når vognmanden ser din forespørgsel på en opgave fra Fredensborg skynder han sig at logge ind og give et bud på opgaven. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Fredensborg, men at du får de billigste og bedste priser på fragt i Fredensborg.

Man sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er rigtig glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det da også rigtig godt for miljøet, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Fredensborg – Er forsikringerne i orden?

At få fragtet ting billigt – ja det er altid godt. Men noget andet er, at de vognmænd der skal udføre din fragt og dine varer også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Fredensborg og resten af Danmark gør. Dette er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, fordi de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Fredensborg som du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke benytter fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Fredensborg, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke dækket af den normale police, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på dine varer. Så kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Fredensborg.

Det kan du også benytte Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis man har brug for kurerkørsel, skal du blot klikke på linket her: Kurerkørsel.