Vognmand Hjørring – Skal du have noget fragtet til Hjørring så burde du prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom at man leder efter en vognmand i Hjørring kan det være en fornuftig idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af landet som allerede har en rute eller opgave i Hjørring eller lige i nærheden. Når en vognmand fra Hjørring får bestillinger og planlægger sin rute sker det mange gange, at hans vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han naturligvis gerne have fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Hjørring kan tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er altid en god idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Hjørring og bede om tilbud på din gods og varer. Jo flere vognmænd du spørger, des større mulighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Hjørring der allerede kører samme rute. Her er Fragtopgaver.dk også et brugbart værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele Danmark og der kommer hele tiden flere og flere til, så når du benytter tjenesten bliver din opgave automatisk set af rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Hjørring

Når man opretter opgaven, der i øvrigt er nemt og hurtigt, så bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Hjørring, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at levere det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand allerede har en fragtopgave der ender i Hjørring og at han derefter bare skal køre hjem uden gods. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så idet han ser netop din fragtopgave fra Hjørring så skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Hjørring, men at du får de billigste priser på fragt i Hjørring.

Du sparer derfor penge på omkostningerne på fragt, vognmanden er glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk godt for miljøet, når vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Hjørring – Er dine varer forsikret?

Et er at få adgang til billig fragt i Hjørring. Men noget andet er, at vognmændene som skal udføre dine ting også har en forsikring. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Hjørring og resten af Danmark gør. Det er endnu et plus ved at bruge Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, da de vognmænd som er godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Derfor er det netop din garanti for, at den vognmand fra Hjørring du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Hjørring, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke forsikret gennem den normale police, kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk når du lige står og skal bruge en vognmand i Hjørring.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du altid kan finde et godt tilbud på et flyttefirma?