Vognmand Idestrup – Skal du have noget flyttet til eller fra Idestrup så skulle du tage og prøve denne mulighed. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tjeneste, der skaber kontakt mellem kunder og vognmænd. Så selvom du leder efter en vognmand i Idestrup så er det en god idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af landet der i forvejen har en opgave i Idestrup. Når en vognmand fra Idestrup får bestillinger og planlægger sin rute sker det faktisk ret ofte, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med ekstra plads. Den ledige plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Idestrup nemlig tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er naturligvis altid en god og fornuftig idé at spørge flere vognmænd fra Idestrup og bede om tilbud på din forsendelse. Jo flere vognmænd du kontakter, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Idestrup der allerede kører samme rute. Der er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Qua der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så ved at benytte tilbudstjenesten bliver din opgave automatisk sendt ud til mange forskellige vognmænd.

vognmand Idestrup

Når man opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, så bliver den automatisk gennem vores system sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Idestrup, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand allerede har en fragtopgave der ender i Idestrup eller lige i nærheden og derefter bare skal køre hjem med en tom vogn. Han vil rigtig gerne have vognen fyldt med ting, i stedet for at køre tom tilbage, så når han ser din fragtopgave fra Idestrup skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Idestrup, men at du kan få de billigste og bedste priser på fragt i Idestrup.

Du sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er rigtig glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det da også rigtig godt for miljøet, at vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Idestrup – Er forsikringerne som de skal være

At få fragtet ting billigt er en stor kvalitet. Men noget andet er, at vognmændene som skal udføre din fragt også har en forsikring. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Idestrup og resten af Danmark gør. Dette er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, fordi de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Idestrup som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Idestrup, så er det vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dine ting eller dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den standardpolicen, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på netop din fragt. Så kom godt i gang med Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Idestrup.

Det kan du også bruge Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du har brug for kurerkørsel, skal du blot klikke på linket her: Kurerkørsel.