Vognmand Jylland – Har du behov for at få noget flyttet til Jylland så skulle du tage og prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er udviklet som en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom du søger på en vognmand i Jylland kan det være en god idé at undersøge, om der er vognmænd fra et helt sted i landet der allerede har en rute i Jylland eller lige i nærheden. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Jylland får bestillinger og planlægger sin rute så sker det faktisk ret tit, at vognmandens vogn ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med ekstra plads. Den frie plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Jylland kan tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er naturligvis altid en fornuftig idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Jylland og bede om tilbud på din forsendelse. Jo flere vognmænd du tager kontakt til, des større sandsynlighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Jylland der i forvejen kører netop denne rute. Der er Fragtopgaver.dk også et rigtig smart værktøj. Qua der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele landet og der kommer hele tiden flere, så når du bruge tjenesten bliver din opgave automatisk set af rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Jylland

Idet man opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har således mulighed for at se og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Jylland, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at levere det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at den pågældende vognmand allerede har en rute der ender i Jylland eller lige i nærheden og at han derefter bare skal køre hjem uden gods. Han vil rigtig gerne have vognen læsset med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så når han ser netop din forespørgsel på en opgave fra Jylland skynder han sig at logge ind og byde på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Jylland, men at du kan få de billigste og bedste fragtpriser i Jylland.

Man sparer altså penge på fragtregningen, din nye vognmand er glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og hvad vigtigere er for nogle, så er det da også rigtig godt for miljøet, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Jylland – Er dine varer forsikret?

At få fragtet ting billigt – ja det er en stor kvalitet. Et andet vigtigt perspektiv er, at vognmændene som kommer til at behandle din fragt og dine varer også er forsikret. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Jylland og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd som er godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Derfor er det netop din garanti for, at den vognmand fra Jylland som du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Jylland, så er det vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke dækket af den standardpolicen, kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på din fragt. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk når du lige står og skal bruge en vognmand i Jylland.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.