Vognmand København – Skal du have noget fragtet til eller fra København så prøv denne mulighed. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom at du søger på en vognmand i København kan det være en god idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af Danmark som allerede har en rute eller opgave i København. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra København planlægger sin rute sker det ofte, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han gerne have fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra København kan tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er naturligvis altid en god idé at spørge flere forskellige vognmænd fra København og indhente tilbud på din gods. Jo flere vognmænd man spørger, des større mulighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra København som i forvejen kører samme rute. Der er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Qua der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så når man benytter tjenesten bliver din opgave automatisk set af rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand København

Idet man opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har således mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i København, men husk på, at det kan også være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at kunne lave det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand i forvejen har en opgave der ender i København og vognmanden derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Han vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så når vognmanden ser din forespørgsel fra København skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i København, men at du kan få de billigste fragtpriser i København.

Du sparer altså penge på fragtregningen, din nye vognmand er rigtig glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det da også rigtig godt for miljøet, når vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand København – Er forsikringerne som de skal være

Billig fragt er en stor kvalitet. Men noget andet er, at vognmændene som kommer til at behandle din fragt også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i København og resten af Danmark gør. Det er endnu et plus ved at bruge Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, da de vognmænd som er godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra København som du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i København, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den normale police, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på dine varer. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk når du lige står og skal bruge en vognmand i København.

Det kan du også bruge Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis man har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.