Vognmand Køge – Skal du have noget fragtet til eller fra Køge så skulle du tage og prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom man faktisk søger på en vognmand i Køge kan det være en fornuftig idé at undersøge, om der er vognmænd fra et andet sted i Danmark der i forvejen har en rute eller opgave i Køge. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Køge planlægger sin rute så sker det mange gange, at hans vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører vognmanden af sted med ekstra plads. Den ledige plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Køge nemlig tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en fornuftig idé at kontakte flere vognmænd fra Køge og indhente tilbud på din varer. Jo flere vognmænd du tager kontakt til, des større sandsynlighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Køge som i forvejen kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så når du bruge tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk set af mange forskellige vognmænd.

vognmand Køge

Idet du opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Køge, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra en anden by ender med at give det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand allerede har en fragtopgave der ender i Køge eller lige i nærheden og vognmanden derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Han vil naturligvis gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så idet vognmanden ser din forespørgsel fra Køge skynder han sig at logge ind og byde på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Køge, men at du kan få de billigste fragtpriser i Køge.

Du sparer altså penge på fragtregningen, din nye vognmand er rigtig glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk godt for miljøet og naturen, at vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Køge – Er dine varer forsikret?

En ting er billig fragt i Køge. En helt anden ting er, at vognmændene der kommer til at behandle din fragt også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Køge og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Køge som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Køge, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den normale police, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Køge.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så man kan finde et billigt flyttefirma?