Vognmand Midtsjælland

Har du behov for at få noget flyttet til eller fra Midtsjælland så prøv denne løsning. Fragtopgaver.dk er udviklet som en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom at du faktisk søger på en vognmand i Midtsjælland kan det være en god idé at undersøge, om der er vognmænd fra et andet sted i landet som allerede har en rute eller opgave i Midtsjælland. Når en vognmand fra Midtsjælland planlægger sin rute så sker det tit, at vognmandens vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Midtsjælland nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

 

 

Det er naturligvis altid en fornuftig idé at spørge flere vognmænd fra Midtsjælland og bede om tilbud på din gods og varer. Jo flere vognmænd man kontakter, des større sandsynlighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Midtsjælland som i forvejen kører netop denne rute. Der er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så ved at benytte tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk formidlet til mange forskellige vognmænd.

vognmand-midtsjaelland

Når du opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har således mulighed for at se og give et tilbud på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Midtsjælland, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra en anden by ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand allerede har en fragtopgave der ender i Midtsjælland og at han derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Han vil rigtig gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre tom tilbage, så idet han ser din opgave fra Midtsjælland skynder han sig at logge ind og byde på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Midtsjælland, men at du kan få de billigste fragtpriser i Midtsjælland.

 

Man sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det faktisk godt for miljøet og naturen, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Midtsjælland – Er forsikringerne i orden?

At få fragtet ting billigt – ja det er en stor kvalitet. Et andet vigtigt perspektiv er, at vognmændene som skal udføre din fragt også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Midtsjælland og resten af Danmark gør. Det er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, fordi de vognmænd som er godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Til gengæld er det netop din garanti for, at den vognmand fra Midtsjælland du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Midtsjælland, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dit gods er forsikret.

 

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den standardpolicen, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på din fragt. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Midtsjælland.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis man lige står og har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.