Vognmand Nordjylland – Har du behov for at få noget fragtet til eller fra Nordjylland så skulle du tage og prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom man faktisk søger på en vognmand i Nordjylland så er det en rigtig fornuftig idé at finde ud af, om der er vognmænd fra et helt sted i landet der i forvejen har en rute i Nordjylland eller lige i nærheden. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Nordjylland får bestillinger og planlægger sin rute så sker det faktisk ret tit, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med ekstra plads. Den frie plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Nordjylland nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er naturligvis altid en fornuftig idé at kontakte flere vognmænd fra Nordjylland og bede om tilbud på din gods. Jo flere vognmænd man kontakter, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Nordjylland der i forvejen kører samme rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig smart værktøj. Qua der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så når man bruge tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk set af rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Nordjylland

Når man opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den automatisk gennem vores system sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har således mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Nordjylland, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra en anden by ender med at kunne lave det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at den pågældende vognmand allerede har en opgave der slutter i Nordjylland eller lige i nærheden og at han derefter bare skal køre hjem uden gods. Han vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så idet han ser din fragtopgave fra Nordjylland så skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Nordjylland, men at du får de billigste fragtpriser i Nordjylland.

Man sparer altså penge på omkostningerne på fragt, din nye vognmand er rigtig glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk rigtig godt for miljøet og naturen, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Nordjylland – Er forsikringerne som de skal være

At få fragtet ting billigt er en stor kvalitet. Men noget andet er, at de vognmænd der kommer til at behandle din fragt også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Nordjylland og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Nordjylland du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Nordjylland, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke forsikret gennem den standardpolicen, så kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på dine varer. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Nordjylland.

Det kan du også benytte Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så man her kan finde et billigt flyttefirma?