Vognmand Nordsjælland – Har du behov for at få noget flyttet til eller fra Nordsjælland så burde du prøve denne mulighed. Fragtopgaver.dk er en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom at du søger på en vognmand i Nordsjælland kan det være en fornuftig idé at undersøge, om der er vognmænd fra et helt sted i Danmark der allerede har en rute i Nordsjælland. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Nordsjælland planlægger sin rute så sker det ofte, at vognmandens vogn ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Nordsjælland kan tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en god idé at spørge flere forskellige vognmænd fra Nordsjælland og indhente tilbud på din fragt. Jo flere vognmænd man kontakter, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Nordsjælland som i forvejen kører samme rute. Der er Fragtopgaver.dk også et rigtig brugbart værktøj. I og med der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så ved at benytte tjenesten bliver din opgave automatisk sendt ud til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Nordsjælland

Idet du opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har således mulighed for at se din opgave og byde på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Nordsjælland, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand i forvejen har en opgave der slutter i Nordsjælland eller lige i nærheden og at han derefter bare skal køre hjem uden gods. Han vil naturligvis gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så idet han ser din opgave fra Nordsjælland skynder han sig at logge ind og byde på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Nordsjælland, men at du kan få de billigste fragtpriser i Nordsjælland.

Man sparer derfor penge på omkostningerne på fragt, vognmanden er rigtig glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det da også rigtig godt for miljøet, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Nordsjælland – Er forsikringerne i orden?

En ting er muligheden for billig fragt i Nordsjælland. Et andet vigtigt perspektiv er, at vognmændene som kommer til at behandle din fragt og dine varer også har en forsikring. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Nordsjælland og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Nordsjælland du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke benytter fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Nordsjælland, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dine ting eller dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke dækket af den normale police, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på dine varer. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Nordsjælland.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.