Vognmand Østjylland – Har du behov for at få noget fragtet til eller fra Østjylland så skulle du tage og prøve denne mulighed. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tjeneste, der skaber kontakt mellem vognmænd og kunder. Så selvom man leder efter en vognmand i Østjylland kan det være en god idé at finde ud af, om der er vognmænd fra et andet sted i Danmark som i forvejen har en opgave i Østjylland eller lige i nærheden. Når en vognmand fra Østjylland planlægger sin rute sker det tit, at vognmandens vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den frie plads vil han gerne have fyldt op (da det giver ekstra indtjening) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Østjylland nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er i sagens natur en god og fornuftig idé at spørge flere vognmænd fra Østjylland og indhente tilbud på din gods og varer. Jo flere vognmænd man tager kontakt til, des større sandsynlighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Østjylland der allerede kører netop denne rute. Der er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Qua der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele landet og der kommer hele tiden flere og flere til, så ved at benytte tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk sendt ud til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Østjylland

Idet man opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Østjylland, det er derfor vigtigt at huske på, at det kan også være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at kunne lave det bedste tilbud på din opgave. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at den pågældende vognmand allerede har en opgave der ender i Østjylland og at han derefter bare skal køre hjem uden gods. Han vil naturligvis gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så når vognmanden ser din opgave fra Østjylland så skynder han sig at logge ind og give et bud på opgaven. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Østjylland, men at du kan få de billigste og bedste fragtpriser i Østjylland.

Man sparer altså penge på omkostningerne på fragt, vognmanden er glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk rigtig godt for miljøet og naturen, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Østjylland – Er dine varer forsikret?

Et er at få adgang til billig fragt i Østjylland. Men noget andet er, at de vognmænd som kommer til at behandle din fragt også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Østjylland og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at bruge Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, fordi de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Østjylland som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Østjylland, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den normale police, kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop dine varer. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk når du lige står og skal bruge en vognmand i Østjylland.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du har brug for kurerkørsel, skal du blot klikke på linket her: Kurerkørsel.