Vognmand Rørvig – Skal du have noget fragtet til Rørvig så burde du prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er udviklet som en tjeneste, der skaber kontakt mellem vognmænd og kunder. Så selvom man faktisk søger på en vognmand i Rørvig så er det en rigtig fornuftig idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af landet som allerede har en rute eller opgave i Rørvig eller lige i nærheden. Når en vognmand fra Rørvig planlægger sin rute så sker det ofte, at hans vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den ledige plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Rørvig kan tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er altid en fornuftig idé at spørge forskellige vognmænd fra Rørvig og bede om tilbud på din gods. Jo flere vognmænd man tager kontakt til, des større mulighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Rørvig som i forvejen kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig smart værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele landet og der kommer hele tiden flere, så når du bruge tjenesten bliver din opgave automatisk set af mange forskellige vognmænd.

vognmand Rørvig

Når du opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, så bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Rørvig, men husk på, at det kan også være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at levere det bedste tilbud. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at den pågældende vognmand i forvejen har en rute der slutter i Rørvig eller lige i nærheden og at han derefter bare skal køre retur uden gods. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så når han ser netop din forespørgsel fra Rørvig så skynder han sig at logge ind og byde på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Rørvig, men at du får de billigste fragtpriser i Rørvig.

Du sparer derfor penge på omkostningerne på fragt, din nye vognmand er glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og hvad vigtigere er for nogle, så er det da også rigtig godt for miljøet og naturen, at vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Rørvig – Er forsikringerne i orden?

En ting er billig fragt i Rørvig. Men noget andet er, at vognmændene som skal udføre din fragt også har en forsikring. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Rørvig og resten af Danmark gør. Dette er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, fordi de vognmænd som er godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Rørvig som du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Rørvig, så er det vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dine ting eller dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den standardpolicen, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop dine varer. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Rørvig.

Det kan du også bruge Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så man altid kan finde et godt tilbud på et flyttefirma?