Vognmand Sønderjylland – Har du behov for at få noget fragtet til Sønderjylland så burde du prøve denne mulighed. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem kunder og vognmænd. Så selvom at du leder efter en vognmand i Sønderjylland så er det en god idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af landet som allerede har en rute eller opgave i Sønderjylland. Når en vognmand fra Sønderjylland planlægger sin rute sker det faktisk ret ofte, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den ledige plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Sønderjylland nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er altid en god og fornuftig idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Sønderjylland og bede om tilbud på din gods og varer. Jo flere vognmænd man kontakter, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Sønderjylland der i forvejen kører samme rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig smart værktøj. I og med der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så når du benytter tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk sendt ud til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Sønderjylland

Idet man opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, så bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har således mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. Derefter vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Sønderjylland, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand i forvejen har en opgave der slutter i Sønderjylland eller lige i nærheden og derefter bare skal køre hjem med en tom vogn. Vognmanden vil naturligvis gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så idet vognmanden ser netop din forespørgsel på en opgave fra Sønderjylland så skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Sønderjylland, men at du kan få de billigste priser på fragt i Sønderjylland.

Du sparer altså penge på omkostningerne på fragt, din nye vognmand er rigtig glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk rigtig godt for miljøet, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Sønderjylland – Er dine varer forsikret?

En ting er muligheden for billig fragt i Sønderjylland. Men noget andet er, at de vognmænd der kommer til at behandle din fragt og dine varer også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Sønderjylland og resten af Danmark gør. Det er endnu et plus ved at bruge Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, fordi de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Derfor er det netop din garanti for, at den vognmand fra Sønderjylland du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Sønderjylland, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dine ting eller dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den normale police, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på netop dine varer. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Sønderjylland.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du lige står og har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.