Vognmand Syddanmark – Har du behov for at få noget flyttet til Syddanmark så skulle du tage og prøve denne mulighed. Fragtopgaver.dk er en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom at du leder efter en vognmand i Syddanmark så er det en fornuftig idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af Danmark der i forvejen har en opgave i Syddanmark. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Syddanmark får bestillinger og planlægger sin rute sker det faktisk ofte, at hans vogn ikke er helt fyldt med gods og således kører vognmanden af sted med ekstra plads. Den ledige plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi så kan vognmanden fra Syddanmark nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er naturligvis altid en god idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Syddanmark og bede om tilbud på din varer. Jo flere vognmænd man kontakter, des større mulighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Syddanmark der i forvejen kører samme rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig brugbart værktøj. Qua der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere, så når man benytter tilbudstjenesten bliver din opgave automatisk formidlet til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Syddanmark

Når man opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har således mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Syddanmark, det er derfor vigtigt at huske på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at levere det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at den pågældende vognmand allerede har en rute der ender i Syddanmark eller lige i nærheden og vognmanden derefter bare skal køre hjem uden gods. Han vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så idet han ser netop din forespørgsel på en opgave fra Syddanmark så skynder han sig at logge ind og byde på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Syddanmark, men at du kan få de billigste fragtpriser i Syddanmark.

Man sparer derfor penge på fragtregningen, vognmanden er glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og hvad vigtigere er for nogle, så er det da også rigtig godt for miljøet, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Syddanmark – Er dine varer forsikret?

En ting er muligheden for billig fragt i Syddanmark. Et andet vigtigt perspektiv er, at vognmændene som skal udføre din fragt også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Syddanmark og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Syddanmark du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Syddanmark, så er det vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den normale police, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på dine varer. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Syddanmark.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis man lige står og har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.