Vognmand Sydsjælland – Skal du have noget flyttet til eller fra Sydsjælland så skulle du tage og prøve denne løsning. Fragtopgaver.dk er en tilbudstjeneste, der formidler gratis tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom du leder efter en vognmand i Sydsjælland kan det være en fornuftig idé at finde ud af, om der er vognmænd fra et helt sted i Danmark som i forvejen har en rute i Sydsjælland eller lige i nærheden. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Sydsjælland planlægger sin rute så sker det faktisk ofte, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med ekstra plads. Den frie plads vil han naturligvis gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Sydsjælland kan tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en fornuftig idé at kontakte forskellige vognmænd fra Sydsjælland og bede om tilbud på din forsendelse. Jo flere vognmænd man spørger, des større sandsynlighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Sydsjælland som i forvejen kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig smart værktøj. Qua der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere, så når man bruge tjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk sendt ud til rigtig mange forskellige vognmænd.

vognmand Sydsjælland

Idet man opretter opgaven, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se og byde på den. I løbet af kort tid vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Sydsjælland, det er derfor vigtigt at huske på, at det kan også være at en vognmand fra en anden by ender med at levere det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand i forvejen har en fragtopgave der ender i Sydsjælland eller lige i nærheden og derefter bare skal køre hjem uden gods. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at køre tom tilbage, så når han ser din opgave fra Sydsjælland skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Sydsjælland, men at du får de billigste og bedste priser på fragt i Sydsjælland.

Du sparer derfor penge på fragtregningen, vognmanden er glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det da også rigtig godt for miljøet, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Sydsjælland – Er forsikringerne i orden?

En ting er muligheden for billig fragt i Sydsjælland. Men noget andet er, at de vognmænd der skal udføre din fragt og dine varer også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Sydsjælland og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Sydsjælland du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Sydsjælland, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke forsikret gennem den standardpolicen, så kan vognmanden via sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på din fragt. Så kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Sydsjælland.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du kan finde et godt tilbud på et flyttefirma?