Brug en lille vognmand til flytning af et lille kollegieværelse

Det er dyrt nok at flytte i forvejen. Og når du “bare” skal have flyttet møblerne fra et kollegieværelse kommer priserne alligvel højt op, hvis du kontakter en traditionelt flyttefirma. Vi tilbyder et unikt koncept, hvor mindre vognmænd får mulighed for at byde på din flytning – og der kan være rigtig mange penge at spare, især hvis du selv har mulighed for at hjælpe med at bære de tunge ting ned til bilen, for så behøver vognmanden kun at sende en chauffør ud til dig og bare det halverer næsten prisen.

  • Først udfylder du vores formularformular lige her
  • Vi udbyder opgaven til et stort netværk af danske vognmænd
  • Du får op til 4 tilbud på flytning af kollegieværelse i løbet af kort tid
  • Derefter er det op til dig om du ønsker at gøre brug af et af tilbudene
Flytning af kollegieværelse

Kom i kontakt med vognmænd der allerede er på farten og få gode tilbud på flytning af kollegieværelse

Slip billigere afsted med flytning af kollegieværelse

Det har altid været dyrt af flytte – og det er ikke uden grund, for en flyttebil er dyr i drift og der skal betales løn til to chauffører osv. Men hvis du kun skal have fortaget flytning af et kollegieværelse er der ingen grund til at skyde gråspurve med kanonkugler og der kan være en stor fortjeneste for dig ved, at benytte en mindre fragtmand til at udføre opgaven.

Dygtige fagfolk

Ved at spørge mange vognmænd på en gang kan du sikre dig en lav pris, på det bliver muligt for dig at komme i kontakt med en fragtbil der allerede kører samme rute, og har mulighed for at tilbyde en “ta’ med” pris på flytning af kollegieværelse. Du skal ikke være bekymret for om fragtmanden er OK eller ej fordi før han får mulighed for at byde på din opgave, skal han godkendes af os. Vi kræver bl.a. at vognmanden har en godsforsikring og i det hele taget driver en anstændig transportvirksomhed. Fragtopgaver.dk ejes af Cargomatch ApS og du kan læse mere om Cargomatch lige her: www.cargomatch.dk