Flyttefirma Århus

Leder du efter et flyttefirma i Århus? Det kan være problematisk at skulle stå for en flytning alene, hvis man ikke har nogen i sin omgangskreds til at hjælpe sig. Står du netop overfor en kommende flytning og har brug for hjælp fra flyttemænd eller er du en erhvervsvirksomhed, der skal flytte til et nyt kontor? Ved at sende din flytteopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske fragtmænd kan vi næsten garantere en markant besparelse i forhold til markedsprisen – ofte helt op til 75%. Det tager blot et par minutter at udfylde vores formular og indenfor ganske kort tid vil du få tilbud direkte på din mail.

  • Udbyd din flytteopgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Århus

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Århus her

Favorabel pris på flyttefirma i Århus

Selvom prisen er i bund er kvaliteten altid i top! Grunden til at vores tilknyttede vognmænd kan give dig en så stor besparelse er, fordi de kan tage dine flyttesager med som såkaldt returgods. De transportører vi har tilknyttet har alle deres daglige faste kunder de servicerer. De vil dog gerne undgå at køre tomme hjem, så hvis de på turen hjemad kan tage dine flyttesager med vil det være ren fortjeneste – derfor bliver du tilbudt en helt speciel pris når du via os bestiller et flyttefirma i Århus.

Flyttefirma Århus – forsikret flyttegods

Vi stiller strenge krav til vores tilknyttede flyttemænd. Ét af de krav er at de er i besiddelse af en gyldig godsforsikring. Det sikrer os at vi kun får flyttemænd med ombord der er seriøse, professionelle og med mange års erfaring indenfor flyttebranchen. Desuden sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Vi lever nemlig af glade kunder, og dem har vi rigtig mange af siden vi startede i 2012. Det kan du bl.a. læse mere om på Trustpilot, hvor tidligere kunder har anmeldt os. Vores flyttemænd er alle tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.

Flytning i Århus omfatter:

Når vi siger flyttefirma Århus, så mener vi naturligvis hele Århus. Det vil sige, at et tilbud her lige så vel kan være på flyttefirma Brabrand, flyttefirma Lystrup, flyttefirma Risskov, flyttefirma Viby, flyttefirma Højbjerg, flyttefirma Egå og yes du fanger den nok allerede. Du kan via denne side få tilbud fra bydele i Århus, såvel som forstæderne.