Flyttefirma Kolding

Har du søgt efter flyttefirma Kolding kan det være vanskeligt at finde en optimal løsning, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Tingene hænger nemlig ofte sammen. Vi har omvendt skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet går ind og byder på flytteopgaver – både for private og ikke mindst erhvervsflytninger. Dette giver en stor konkurrence og giver dig altid en stor besparelse sammenlignet med markedspriserne hvis du søger på flyttefirma Kolding. En besparelse, der ofte løber helt op i 75%. Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Kolding er samtidig uforpligtende.

  • Find flyttefirma Kolding ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Kolding

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Kolding her

Billigt flyttefirma Kolding

Selvom prisen er i bund er kvaliteten i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med en rute vender de typisk bilen om og kører hjem uden gods i varerummet. Kan de i stedet hjælpe dig med din flytning enten på vejen ud eller hjem vil du kunne spare over halvdelen af markedsprisen på en normal flytteopgave. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan få op til 75% i rabat ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Kolding.

Flyttefirma Kolding – forsikret flyttesager

Vi stiller en række krav til vores tilknyttede flyttefirmaer. Ét af dem er at de har tilkøbt en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der til daglig udfører professionel flyttevirksomhed og med en vis årlig omsætning. Desuden sikrer det dig, hvis dine flyttesager mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Vær dog opmærksom på at besigtige dit flyttegods inden du kvitterer for opgaven, for ellers dækker forsikringen ikke. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.