Flyttefirma Odense

Leder du efter et flyttefirma i Odense? Vi kan hjælpe dig, nemt, hurtigt og effektivt via vores tilknyttede flyttemænd. Disse er dygtige og seriøse samtidig med at de til daglig fører professionel fragtvirksomhed. Ved at sende din flytteopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske fragtmænd kan vi næsten garantere en markant besparelse i forhold til prisen på en almindelig flytteopgave – ofte helt op til 75%. Det tager blot et par minutter at udfylde vores formular og indenfor ganske kort tid vil du få tilbud direkte på din mail.

  • Hent tilbud fra flyttefirma i Odense lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Accepterer du et tilbud, laver du herefter aftalen direkte med flyttemanden
Flyttefirma Odense

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Odense her

Stor besparelse på flyttefirma i Odense

Til daglig driver vores flyttemænd som nævnt professionel fragtvirksomhed. Det betyder at de har deres faste kunder, de servicerer, hvorfor de tilbagelægger mange kilometre for herefter at køre tomme hjem eller videre til næste destination. For at øge omsætningen vil de derfor gerne undgå tomkørsel. Ved at tage dit flyttegods med kan du derfor få en stor besparelse sammenlignet med en almindelig flytning. Det betyder at tilbud på et flyttefirma i Odense fra fragtopgaver.dk rigtig ofte ender med at blive en billig flytning.

Flyttefirma Odense – forsikret flyttegods

For at flyttemænd kan blive en del af Fragtopgaver.dk skal de overholde en række krav. Ét af dem er at de skal have en gyldig gods- eller fragtførerforsikring. Det er nemlig primært fragtmænd med mange års erfaring indenfor flyttebranchen og med en stor nok omsætning, der vælger at investere i dette. Samtidig er det med til at sikre dig i tilfælde af, at uheldet skulle være ude og din flyttesager mod forventning bliver beskadiget under transporten, når du benytter et flyttefirma fra Odense. Du kan læse om tidligere kunders oplevelser på Trustpilot, og har du lyst til at læse mere om vores fragtbørs CargoMatch ApS kan du gøre det her.