Flyttefirma Slagelse

Søger du på flyttefirma Slagelse kan det være vanskeligt at finde en fornuftig billig løsning, da pris og kvalitet ofte går hånd i hånd, og kontakter man forskellige flyttefirmaer i Slagelse vil man da også få dette bekræftet. Det har vi dog lavet om på! Vi har skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan gå ind og byde på flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette giver dig en stor besparelse sammenlignet med markedspriserne hvis du søger på flyttefirma Slagelse. Det tager kun et par min at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail, når du søger flyttefirma Slagelse er samtidig uforpligtende. Det synes vi selv er det mest rimelige.

  • Find flyttefirma Slagelse ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Slagelse

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Slagelse her

Billigt flyttefirma Slagelse

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er kvaliteten af det udførte arbejde helt i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytninger og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med en opgave, kører de typisk retur uden gods i varerummet. Kan de i stedet påtage sig din flytteopgave enten på vejen ud eller hjem, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen for en kunde og derved kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Slagelse.

Flyttefirma Slagelse – forsikret flyttesager

Vi stiller krav til vores tilknyttede flyttefirmaer, hvis de skal tilmeldes vores fragtbørs. De skal blandt andet være godsforsikret. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen og med en høj omsætning. Desuden sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under fragten. Du bør dog altid gennemgå dit flyttegods inden du signerer for opgaven, ellers dækker forsikringen ikke. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.