FRAGT FRA DBA – NEMT OG BILLIGT

Få op til 4 uforpligtende tilbud på landsdækkende fragt fra dba lige her

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt fra dba

Fragt fra dba? Overvejer du at købe noget fra dba står du helt sikkert overfor spørgsmålet: “Hvordan får jeg det hjem og hvad koster det i fragt?” Det kan være svært og dyrt at finde en fragtmand der kan hjælpe dig, og de fleste fragtcentraler vil slet ikke udføre fragt for private. Men det har vi en løsning på! Siden 2012 har vi specialiseret os i, at udbyde professionel fragt og transport til private kunder der ønsker at få tilbud på fragt fra dba. Vi bruger vognmændendes ledige kapacitet, fra de fragtbiler der allerede er ude at køre. Det betyder at du kan få sendt dine ting som såkaldt returgods, hvor en vognmand tager dine varer med retur, i stedet for at køre tom hjem. Alt hvad du skal gøre er, at oprette din opgave på fragt fra dba i vores system ved at udfylde vores formular.

  • Du opretter din opgave på fragt, ved at udfylde vores formular
  • Opgaven sendes ud til over 300 fragtbiler i Danmark
  • Du modtager 4 uforpligtende tilbud på din transport
  • Ønsker du at benytte et tilbud, aftaler du resten direkte med vognmanden
  • Vores service er 100% gratis at benytte og alle tilbud er helt uforpligtende
Fragt fra dba

Opret din opgave og indhent 4 fragt tilbud på fragt fra dba

Landsdækkende fragt fra dba

Vidste du at folk der handler brugt online, maks. søger i en radius af 100km og at vejen ikke må krydse Storebælt? Det gælder naturligvis kun ting der ikke kan sendes med traditionel post. For dba har det betydet at brugerne har handlet meget lokalt, hvilket har sænket deres annonceudskiftning – som ellers er det de lever af. Vi har skabt et system der har dannet et helt nyt fragtmarked. Det betyder at du sagtens kan bo i København og købe en brugt sofa eller andet fra dba i f.eks. Århus og stadigvæk få den fragtet til København, for en pris der ikke påvirker den gode handel. Derfor kan det i endnu højere grad betale sig, at handle brugte ting online. Og mest vigtigt kan du nu fjerne din maks-radius og få søgeresultater fra hele landet – God jagt.

Forsikret fragt fra dba

De vognmænd der byder på din fragt er alle professionelle transportvirksomheder, der benytter vores system som en supplement til deres eksisterende forretning. Faktisk er i Danmark ikke lovpligtigt at være godsforsikret selvom man driver et fragtfirma – men det har vi valgt at sætte op et kriterie for overhovedet at blive tilmeldt vores såkaldte fragtbørs. Det betyder, at vi tilbyder forsikret fragt fra dba fra alle de vognmænd der sender tilbud på din fragt. Når det er sagt, er det stadigvæk vigtigt at du rådfører dig med vognmændende inden en transport sættes i gang. Der kan være nogle ting, især uemballeret, hvor det kan være nødvendigt at tegne en ekstraordinær forsikring for at fragten er total dækket. Men det kan vognmanden rådgive dig omkring, inden I laver en endelig aftale. Nedenfor kan du klikke dig ind, så du kan få nogle tilbud på fragt fra dba. Hvis du vil læse mere om den Fragtbørs hvor vognmændende er tilmeldt, der også ejer fragtopgaver.dk, kan du gøre det her.