FRAGT – BILLIGT, NEMT OG HURTIGT

Få billig fragt når du sender dine ting med en fragtbil, der i forvejen kører samme rute.

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt – nemt og enkelt

På Fragtopgaver.dk finder du nemt og enkelt en vognmand til at klare din fragt. Alt hvad du skal gøre, er at oprette din opgave på fragt i vores system ved at udfylde vores formular. Alt kører online og er både hurtigt og enkelt at finde ud af.

  • Du opretter din opgave på fragt, ved at udfylde vores formular
  • Din opgave sendes ud til transportvirksomheder i Danmark
  • Du modtager nu en række uforpligtende tilbud på din transport
  • Alle tilbud er uforpligtende og vores service er 100% gratis at benytte
Fragt

Opret din opgave og indhent fragt tilbud

Fragt tilbud

Det er 100 % gratis og uforpligtende at oprette en fragtopgave i vores system. Du opretter blot din opgaven, får tilbud sendt fra vores tilknyttede transportvirksomheder og hvis du ønsker at benytte et af disse tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden. Du betaler nemt og sikkert fragtmanden via Fragtopgaver.dk, vi sørger for al papirarbejdet og afregner med vognmanden, når opgaven er udført. En fordel ved at bruge en platform som Fragtopgaver.dk, er bl.a. at du kan se vognmændenes tidligere ratings for andre kunder. På den måde kan du hurtigt danne dig et indtryk af deres service, inden du booker virksomheden til at løse en fragtopgave, uanset om det er en “her og nu” opgave eller delefragt.

Sådan fungerer Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk er en platform eller fragtbørs hvor hvor vognmænd der i forvejen er ude at køre en rute, f.eks. København til Aalborg, kan tilbyde deres ekstra ledige kapacitet billigt til kunder ønsker at få noget fragtet “samme vej”. Sådan undgår vognmændene at køre hjem med en tom vogn og kan derfor sænke deres omkostninger. Mest vigtigt er det til din fordel, da vognmanden så kan tilbyde en rigtig god fragtpris. Uanset om du overvejer at købe noget brug på nettet eller har brug for en on-demand transport, kan du her få gode tilbud fra danske fragtmænd.