FB
Kurerkørsel2017-05-19T00:35:33+00:00

HAR DU BRUG FOR KURERKØRSEL?

Vi indsamler vognmænd der i forvejen kører en rute eller holder standby til kurerkørsel

Se ledige kurerbiler her

Kurerkørsel, hent tilbud og priser her

Når det brænder på, kan de hurtigt blive nødvendigt at booke en kurerkørsel. Alt du behøver at gøre, er at oprette kurerkørsel opgaven i vores system ved at udfylde vores formular. Når du udbyder din opgave til flere forskellige vognmænd, er du sikker på, at få den bedste pris på kurerkørsel

 

  • Opret opgaven på kurerkørsel ved at udfylde vores formular lige her
  • Opgaven sendes ud til over 250 vognmænd i Danmark
  • Du modtager hurtigt 4 uforpligtende tilbud på opgaven
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden

 

Kurerkørsel

Indhent gratis tilbud på kurerkørsel

Få 4 gratis fragttilbud

Tilbud på kurerkørsel

Det er uforpligtende og gratis at benytte denne service. Du opretter opgaven på kurerkørsel, får tilbud direkte fra de tilknyttede vognmænd og hvis du vil benytte et af de modtaget tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden. Selvom det haster, kan du med fordel udbyde kurerkørsel. Hvis en vognmand er på vej hjem, og kan tage turen med, er der rigtig mange penge at spare.

Kurerkørsel via Fragtopgaver.dk

Vi har adgang til næsten 300 biler fordelt i hele Danmark. Det betyder, at uanset hvor din kureropgave går fra og til, kan vi med stor sandsynlighed udbyde opgaven til en vognmand der på en eller anden måde, kan kominere turen med noget andet kørsel. Det betyder at du kan få en lavere pris på din kurerkørsel, fremfor hvis vognmanden skulle starte en bil op og kun køre med din tur. Det kan også være, at vognmanden har fundet noget returgods efter han har leveret din tur, og så kan du også spare penge på den måde. Du er velkommen til at kigge på systemet hvor vognmændende er tilmeldt – lige her.

Du kan i øvrigt læse mere om andre services vi udbyder:

Flyttefirma – Her kan du få 4 tilbud på flytning fra flyttefirmaer og vognmænd i hele Danmark. Vores service: “Flyttefirma” er enormt populær og bliver mere og mere efterspurgt.

Vognmand – Kurere er typisk også vognmænd, men en vognmand er en noget mere bred betegnelse. Her kan du få 4 tilbud på en vognmand til alle typer fragt i Danmark, og altså ikke bare hastefragt.